OBS.  Fråga förts innan du lånar bilder från denna sida!! 

Gatebil 2011

Plats: Mantorp Park

Datum:  

2011-06-17

”Lördag” Gatebil 2011 på Mantorp Park som aldrig förr. Ja, det kändes att man har jobbat mer med arrangemanget än förra året. Mer bilar på banan och mer rökmaskiner som visade upp sina muskler i driftningsuppvisningar. I år var det gott om Normen och även våra grannar från Finland kunde man skåda i snygga driftningar. En hel del bilar från Sverige som visade att även dom kan drifta på banan och det är skoj att se. Vid några tillfällen så kändes att det blev för många bilar på banan, blev nästan korvstoppning och tempot på banan slogs av ganska så rejält. Lördagens var perfekt för bankörning, lagom sol och lagom varmt. Några regn stänk under eftermiddagen men inget som hindrade körningen. Om man skall avrunda det hela så tycker jag att det var det lyckad event med mycket action på banan utan några större avbrott.

Till er som är intresserade av bilder, hör gärna av er via e-post. Adress finns under "Kontakt"

OBS! Bilderna är något beskurna. 

www.mantorppark.com

Bilder

Antal bilder:   405

Företagsrace

Plats: Anderstorp Raceway

Datum:  

2011-06-26

Företagsrace på Anderstorp Raceway.

Ferrari, Lamborghini, Porsche och några fler tuffa bilar fick testas på banan. Blev ett premier åk för Henriks röda F355:a som vrålade härligt med sin V8 på Anderstorp Raceway. Riktig banbil som är fullt optimerad att köra på just racing banor. Härligt att se och höra.

Bilder

Antal bilder:  85

1:a Maj Cruising

Plats: Halmstad

Datum:  

2011-05-01

1:a Maj Cruising i Halmstad. Alla bilder är tagna med min iPhone 4.

Bilder

Antal bilder:  140

Bilsport Custom Motor Show

Plats: Elmia Jönköping

Datum:  

2011-04-22

SKANDINAVIENS STÖRSTA BIL OCH MC-MÄSSA

Åter igen dags för Skandinaviens största motorshow "Bilsport Performance & Custom Motor Show" I år kom över 75.000 besökare till Elmia. En av de långväga utställarna var Jim McNiel från Kalifornien i USA. Han tog med sig den världsberömda ”Hirohata Mercury”, världens mest omtalade custombil som startade en ny trend i USA på 50-talet. Även originalbilar från filmen "Fast and the Furious" såg man i hall A. Förutom bilens 125-årsjubileum kunde besökarna bland annat se ett urval av Chevrolets 100-åriga historia i en egen avdelning på Elmia. Volvos historia presenterades också – från första personbilen Jakob till nya V60.

Best in Show Car Custom Motor Show: Mercury -51, Jim McNiel , California
Best in Show Bike: Spirit of Sweden, Torsten Fritz, Huddinge
People’s Choice Car Bilsport Performance Show: Audi A4 -05, Christoffer Geiros, Ambjörnarp
Meguiars Challenge: Dodge Charger -68, Johan Eriksson, Mora

www.custommotorshow.se  

Bilder

Antal bilder:  197
© Copyright 2009 – Peter Rosinski