BMW träff Halmstad

Datum:    

2008-09-28

BMW höst träff i Halmstad.  Träffen började på Biltema sedan cruising i Halmstad. Stopp på parkering vid Slottet och sedan bar det av till Påarp där vi grillade. Trevlig träff med gott väder, tyvärr inte många bilar på denna samankomst. Men bilder blev det ändå. Några show bilder av BMW M3 och BMW Z4.

Bilder Antal bilder: 72

Bilder BMW M3 Antal bilder: 17

Bilder BMW Z4 Antal bilder: 7
Vallåkraträffen 2008 Vallåkra

Datum:    

2008-08-17

Strax innan kl. 06:00 på söndagsmorgon möts man av långa bilköer vid infarten till Thulins flygplats. Morgon trötta bilentusiaster som väntar på att få komma in och ställa ut sina bilar. Hela 170.000 m2 har man till förfogande att ställa ut sina bilar på. Här kommer många av landets kända bilbyggare och även dom små som vill visa upp sina byggen. Många standardbilar och även klubbar som är med och slåss om fina priser. Träffen hade lite nyheter i år som stridsvagnuppvisning, Xtreme Driftshow, Dragracingshow och Biltema Air Show. Även Boije Ovebrink bjud på riktigt häftiga rökare med sin tunga lastbil.
Tyvärr kändes det i år att det var en mindre Vallåkraträff, mindre bilar och mindre folk. Kanske var det vädret som satte stopp. Men väder gudarna hade lyssnat på oss biltokiga entusiaster och det kom faktiskt inte en regndroppe under hela dagen. Det tackar vi för. Sammanfattningsvis så var det lyckad träff i år också och som vanligt välorganiserad. Vi ser framemot nästa träff igen, 2009.

Bilder Antal bilder: 363

Bilder på Garaget.org Antal bilder: 363
Rush Racing Festival Anderstorp motorbana

Datum:    

2008-08-09

Stylade bilar, race 402 meter och bränt gummi det vad festivalen bjud på denna augusti dag på Anderstorp motorbana. Utställningen höll en ganska hög standard på bilarna som presenterade olika klasser.

Ett 30 tal bilar ställde upp på startlinjen för race 402 meter på motorbanans raka. Här var det fart och fläkt och lukt av bränt gummi. Även en burnout show bjud på många däckrök och mycket bränt gummi. I allmänhet väldigt bra arrangerad träff av Rush Racing Crew som höll i alla trådar mycket väl.

Ett pris gick även till mig i Clean klassen för min BMW 325ci. Riktigt roligt att få det priset. Så ta en rundvandring bland bilarna och se race på 402 meter.

Bilder utställning Antal bilder: 189

Bilder Race 402m Antal bilder: 164

Bilder Burnaut show Antal bilder: 109

Bilder på Garaget.org Antal bilder: 462
STCC Falkenbergs motorbana

Datum:    

2008-07-14

Då var det STCC igen och denna gång i Falkenberg. Full ackreditering och gott väder gjorde det möjliga att få med många bilder från Racet. Många kända ansikten som bla. Kung Carl Gustaf som var på besök för se sonen Prins Carl Philip köra Porsche Carrera Cup.
BMW dominerade på Västkusten och lade beslag på de fyra första platserna. En miss i kvalet gjorde att Fredrik Ekblom inte hann ut i tid till Super Pole. Men detta skulle inte stoppa Fredrik Ekblom utan nu var det full fight mot segern. En miss i depå stoppet från stall kamraten Robin Rudholm fick Fredrik bättre utgångsläge och vann STCC på Falkenbergs motorbana.

STCC Resultat:
1 Fredrik Ekblom BMW 320si 50 varv
2 Robin Rudholm BMW 320si +0.447
3 Carl Rosenblad BMW 320si +6.024

Bilder Antal bilder: 219

Bilder på Garaget.org Antal bilder: 219
Gatebil festival - Slaget om getebil Mantorp Park Motorbana

Datum:    

2008-06-28

Norska Gatebil festival på Mantorp Park motorbana. Norsk evenemang som har kommit även till Sverige redan föra året. Gatebil eller sk. "Slaget om getebil" bjuder på full fart och action på banan. Några aktiviteter under helgen var: bankörning, driftning, extreme time attack och även utställning med riktigt fräcka bilar. I år fick jag stå på banan och plåta, det är tacksamt för att man får mycket bättre bilder när man kommer lite närmre bilarna. Tack till Mikael Hammarström för jag fick plåta på banan. Tack även till Egon Kjernell på Rallybilen.se som har hjälpt till för att kunna komma på banan. Det blev ca 1800 bilder från den dagen och jag har valt ut 288 bilder för publicitet. Så ta gärna en titt på bilderna från Gatebil festivalen 2008. PS. Alla bilderna är från lördagen 28/6

Bilder Antal bilder: 288

Bilder på Garaget.org Antal bilder: 288
Street Cars Fest Tuor Anderstorp

Datum:    

2008-05-31

SCF i Anderstorp bjöd på en riktig bra bilklass och härlig varm och solig dag. På Street Cars Fest visas landets mest extrema gatbilar; japanare, européer och USA-bilar. Bilar med utseende, effekt och prestanda utöver det vanliga.

Bilder Antal bilder: 101

Bilder på Garaget.org Antal bilder: 101
Efterträff med Rush Racing Anderstorp

Datum:    

2008-05-31

Efter SCF i Anderstorp blev det träff med Rush Racing med lite aktiviteter. Passade på ta några bil-porträtt efter önskemål.

Bilder Antal bilder: 28
Hyltefestivalen 2008 - "Deep Freezers" Hyltebruk

Datum:    

2008-05-25

Hyltefestvalen 2008: Några bilder från Deep Freezers monter.

Bilder Antal bilder: 39
GVD Meet Gislaved

Datum:    

2008-04-26

Årets första GVD Meet. En härlig vårkväll lockade riktigt många bil i alla slag. Det var nog de största träffen än så länge. Tyvärr inte lika många bilder på bilar som jag brukar ta men det blev ändå några. Tack till Rush Racing för en trevlig kväll.

Bilder Antal bilder: 66
Malmö Motor Mässa Malmö

Datum:    

2008-03-27

Först i Jönköping på Elmia nu ner till Malmö och titta in på Motormässan. Framförallt visades nya bilar i alla möjliga bil märken. Även en hel del MC ombyggda som nya. Lugn och fin miljö kunde man lätt ta sig fram till alla bilar utan att trängas av folkmassor. Favorit hallen var  2 bilmärken, Ferrari och Maserati. Ruggit fina bilar i miljon klassen. Gå gärna och ta en tripp bland bilar och MC i min galleri.

Bilder Antal bilder: 160

Bilder på Garaget.org Antal bilder: 148
Bilsport Custom Motor Show Elmia

Datum:    

2008-03-21

Då var det dags igen för Påskens stora mässa. Bilsport Performance & Custom Motor Show. Som ni kanske vet så ställde jag ut min bil förra året men i år åker vi dit som åskådare. Tyckte spontant att mässan hade sämre utbud än förra året. Blev en del bilder ändå. Ca 200 bilder. Titta gärna in.

Bilder Antal bilder: 194

Bilder på Garaget.org Antal bilder: 190
MC Mässan i Varberg Varberg

Datum:    

2008-03-15

För att få lite vårkänslor gör vi en dags utflykt till Varberg för titta på lite hojar. Årets första mässa är en MC mässa. Trevligt utflykt bjud på nya och några gamla hojar. Hallarna var inte speciellt stora så man gick över detta på någon timme. Några bilder blev det ändå.

Bilder Antal bilder: 20