Vallåkraträffen - 2007 med Team Autoground Vallåkra

Datum:    

2007-08

Då var det dags att representera klubben på Vallåkra igen. Fredagen gick åt att märka ut platsen där vi skulle stå. Tyvärr fick tältet inte så mer än en dag. Blåsigt väder gjorde den lilla tältet till plockepinn. På lördagen var det riktigt roligt där hela Helsingborg är fylld av bilar som kör runt i stort sätt hela natten. På Söndags morgon var det dags att ställa ut och . En lyckad utställning med bra väder. Här är ca: 250 bilder.

Bilder  
Vallåkraträffen - 2007 - Förträff med ClubE36/E46

Datum:    

2007-08

Förträff med ClubE36 & ClubE46 vid Burger King i Helsingborg. Inte så många som förra året men trevligt ändå. Välputsade bilar och trevligt gäng gjorde att det blev ganska lyckad träff. Här är några bilder från träffen.

Bilder  
Wernamo Performance Street Meet Värnamo

Datum:    

2007-07-21

Vi blev bjudna till Wernamo Performens Street Meet. 3st bilar från klubben Team Autoground ställde ut på träffen. Alex, Jimmy och Peter. Mycket trevlig träff med många bilar och dåligt väder, men vad gör det när man har det trevligt. Vill tacka Wernamo Performens för en kanon trevlig träff! Här är bilder från träffen.

 

Bilder  
Rush Racing´s Micro Street Meet Anderstorp

Datum:    

2007-07-21

Bilder från träffen. Tog hem pris som "Best German" på träffen. Jätte kul :)

Bilder  
STCC Anderstorp

Datum:    

2007-06-16

Då var det dags att åka och titta på STCC, Anderstorps racing bana. Hyfsat väder med enstaka regnskurar gjorde att det blev en trevlig dag på racingbanan. Här är massor med racing bilder. 200 st.

Bilder Antal bilder: 200
Driftning - Ullared

Datum:    

2007-04-28

Här är några driftbilder från Ullareds parkering. Bla. Toyota Supra i action

Bilder  
SLC tränings race - Anderstorp Anderstorp

Datum:    

2007-04-28

SLC tränings race i Anderstorp racing bana. Gott väder och många bilar som va ute på banan. Även privat personer testade Anderstorps banan. Riktigt kul dag utan regn.

Bilder  
GVD - Meet i Gislaved

Datum:    

2007-04-28

Mycket lyckad bil träff. Gissar på ca: 200 bilar och dubbelt så mycket folk. Tack till RushRacing för en trevlig och bra arrangerad träff. Här är ca 130 bilder från träffen.

Bilder  
Bilsport Custom Motor Show Elmia

Datum:    

2007

För första gången ställer jag ut på Elmia och med bil klubben Team Autoground. 3 bilar står i Hall A där jag, Jimmy och Joel representerar klubben. På utomhus utställningen ställer Barret ut sin Volvo S40 och Sören skall tävla i ljud med sin Skoda. Hela Påsk helgen gick åt att vara på Elmia mässan där vi stod i vår klubb monter. Spännande och rolig tid att vara på Elmia där man kan visa upp sin bil och klubbens existens. Det är inte var dag man kan ställa ut på Sveriges största inomhus mässa. Under några månade har jag jobbat en hel del med bilen för att få den färdig till utställningen. Fronten var krockad så den skulle lagas och lackas. Nya fälgar var ett måste, kan inte ställa ut med mina 17” som kändes antika. Tonade sidorutor och monterade ny takvinge. Allt hann jag med som tur är med det var på håret. Fälgar var det mest problem med, men det löste sig till slut det också. Under vistelsen på Elmia har det blivit en hel del bilder, ca: 1000st. Varje dag kunde man i lugn och ro gå innan insläppet och plåta bilar utan att folk stod i vägen eller trängdes. Av alla dessa bilder blev en hel del bra och ligger här på sidan.

Bilder - Monter bygge  

Bilder - Från Mässan  
Göteborgs motorshow Göteborg

Datum:    

2007-03-03

Bilutställning i Göteborg. Utbudet var inte stor men en försmak på bil  säsongen. Flertal nya bilar och en hel del MC. Här är några bilder från mässan.

Bilder